Heckfield Place, Anglie: Parádní chill out pro vyčerpané obchodníky kousek od Heathrow

Heckfieldplace, Anglie
Heckfield Place, Anglie

Srdeční záležitost bostonského miliardáře Geralda Chana v anglickém hrabství Hampshire měla otevřít už před šesti lety. Jenže majiteli se na přepečlivé restauraci usedlosti z 18. století pořád něco nezdálo a neměl chuť svůj podnik nabídnout veřejnosti, dokud všechno nebude přesně, jak má být. Od počátku tohoto měsíce je Heckfield Place  konečně v provozu.

Kromě vlastní nabídky je na této obnovené gregoriánské usedlosti významná hlavně poloha. Leží totiž pouhých pětačtyřicet minut jízdy autem od letiště v Heathrow, takže se dát využít jako příjemný chill out před nebo po náročných obchodních jednáních v Londýně. Můžete si tu zajít na ryby, projet se na koni nebo se projít krajinou, která v ničem nepřipomíná čilý a soustavný ruch v nedaleké metropoli, autem si sjet přijít na jiné myšlenky do nedalekého Stonehenge, popřípadě do katedrály v Salisbury.

Usedlost obklopená 160 hektary vlastních pozemků nabízí 46 útulných pokojů, 2 restaurace, bar a zatím jen malé spa, které by se mělo příští rok významně rozrůst.

Heckfieldplace, Anglie
Heckfield Place, Anglie: interiér

Jedna z restaurací, Marle, je otevřená i pro veřejnost, druhá, Heath, zůstává soukromou záležitostí pro hosty. O obě se stará australská michelinská (jedna hvězda v Petersham Nurseries) šéfkuchařka Skye Gyngell, přičemž suroviny pro svá kouzla čerpá převážně ze statku, který k usedlosti patří.

Heckfieldplace, Anglie
Heckfield Place, Anglie: restaurace Hearth

V baru Moon vám namíchají koktejly podle vlastních receptur a hlavně taky podle momentální měsíční fáze.

Heckfieldplace, Anglie: Moon Bar
Heckfieldplace, Anglie: Měsíční bar